Menu

Sig det med romantiske gaver

Ved dette års Valentinsdag var der bl.a. fokus på, at hvis man ønskede at være klimavenlig, så skulle man fravælge den traditionelle rose og købe noget andet til sin udkårne.

Andre gaver end den traditionelle røde buket roser

Historien melder ikke noget om, hvor mange der valgte at følge dette råd, men der kan også være andre årsager til, at folk fravælger den traditionelle buket røde roser og køber en anden slags gave. Det kan f.eks. være, at de ønsker at give en gave, som er mere personlig, og som enten kan give modtageren en god oplevelse eller være et varigt minde om dagen, som han eller hun kan have stående i sit hjem.

Giv kærlighedsgaver året rundt

Man bør også huske på, at Valentinsdag ikke er den eneste dag på året at fejre kærlighed. Det kan gøres en hvilken som helst dag året rundt. Der kan altid findes anledninger til at overraske sin kæreste eller ægtefælle med en gave. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyre gaver. Det er tanken, der tæller, og som modtager vil man altid blive glad og taknemmelig over at blive påskønnet på den måde.

Du finder et stort udvalg af romantiske gaver i gavebutikker online. Det kan f.eks. være smykker eller ure, som også fås med personlige indgraveringer. Det kan være velduftende kropsplejeprodukter, eller det kan være noget spiseligt i form af hjertechokolader. Det kan også være et sæt frækt undertøj til at sætte fantasien i gang. Leder du efter en smuk ting i kvalitetsdesign, som din kæreste kan have stående i sit hjem, kan du f.eks. vælge lysestager, som kan være med til at skabe en romantisk stemning i hjemmet. Det kan også være champagneglas, så I kan nyde et glas bobler sammen, når I har fri. Hvis I lige er flyttet sammen, så kan et nøglebræt med specialdesignede nøgleringe til ham og hende også være en romantisk gave.

Oplevelsesgaver

Mange par lægger også vægt på at få romantiske oplevelser sammen, selvom det kan være svært at få presset ind i hverdagen, hvis man også har små børn. Men du kan f.eks. forære din elskede et romantisk weekendophold for to (man må gå stærkt ud fra, at du bliver inviteret med), og det weekendophold kan f.eks. være en storbyrejse, et wellnessophold eller et kroophold. Andre oplevelsesgaver kan være en biograftur, et cafébesøg, en romantisk middag, brunch for to eller lignende.

Tjek deals og andre gode tilbud

Uanset hvilken gave du ønsker at forkæle din udkårne med, så finder du et væld af gaveidéer i gavebutikker online. Men du kan med fordel også tjekke hjemmesider, som samler deals og gode tilbud fra mange butikker. Du finder disse hjemmesider ved at søge på ’deals’ eller ’tilbud’. Fordelen er så, at du her kan finde billige tilbud på romantiske gaver og oplevelsesgaver og bestille dem online. Du sparer dermed både penge, og dermed får du råd til oftere at forkæle din kæreste, samtidig med at du bringer energi og kærlighed ind i dit parforhold. Det er da en win-win-situation for alle.