Menu

Gaver til brudeparret

Da Prins Harry og Meghan Markle blev gift, udløste det en sand gaveregn, men der er alligevel grænser for, hvor meget de kongelige må modtage til deres bryllup , og derfor returnerer de nu gaver for 60 millioner kroner.

Når danske brudepar skal giftes, kommer antallet af gaver slet ikke i nærheden af de kongeliges, men mange brudepar får alligevel mange skønne gaver – og ofte har de sendt en gaveønskeliste ud til gæsterne på forhånd.

Det er stadig populært for brudepar at ønske sig det klassiske Musselmalet Riflet spisestel fra Royal Copenhagen, som første gang så dagens lys i 1775. I dag kan man vælge mellem flere smukke varianter af det smukke musselmalede spisestel, og alt porcelæn males omhyggeligt i hånden. Spisestellet ligger i den dyre ende, men til gengæld er det tidløst og klassisk, og brudeparret kan have glæde af det resten af livet. Det er det, som mange gæster også tænker, når de skal finde gaver til særlige anledninger – at det netop skal være noget specielt, som brudeparret kan kigge på og mindes den store dag og også gerne huske, hvem de har fået gaven af.

Inspiration

Mangler du inspiration, kan du søge efter gaveidéer i forskellige webshops online, som forhandler brugskunst og ting til hjemmet. Skal det være dansk design, kan du f.eks. gå efter de to klassiske lysestager fra Georg Jensen, som svinger sig mod hinanden, eller de to turtelduer i træ fra Kay Boyesen, som er smuk og romantisk dekoration i hjemmet. Du kan også vælge en Bodum stempelkande eller en Steltonkande, så det nygifte par kan nyde en kop kaffe eller friskpresset frugtsaft sammen. Eller hvad med champagneglas fra Eva Solo, så de kan skåle på lykken. Det er blot nogle af de mange muligheder, du kan finde, når du leder efter gaver i dansk kvalitetsdesign online.

Fordelen ved at bestille online i en webshop er, at du nemt får gaven leveret til døren. Hvis brudeparret ønsker at bytte den, fordi de har fået to af samme slags eller af andre grunde, så kan de nemt returnere den til webshoppen og vælge mellem nogle af de mange andre lækre gaveartikler i stedet for.