Menu

Derfor er det vigtigt med brugervenlige webshops og mobil apps

Har du en god idé til en webshop, så er det vigtigt at tænke på, at den skal være så brugervenlig og nem at navigere rundt i som muligt. Har du et stort sortiment af varer, så kan du f.eks. inddele dem i produktkategorier, så kunderne nemmere kan sortere i varerne og danne sig et overblik. Det skal også gerne være nemt at overskue priserne på de forskellige varer og nemt at bestille og få leveret varen. Tid er bestemt også en faktor, kunderne ser på, så jo hurtigere du kan sende dem varen, jo gladere bliver de.

Det gælder i det hele tage om at imødekomme kunderne så meget som muligt og have en så brugervenlig webshop-løsning som overhovedet muligt. Du kan f.eks. have en WordPress-hjemmeside og så tilføje WooCommerce, som er et plugin med webshop-løsning, eller du kan udvikle din webshop i Prestashop. Med begge systemer har du mulighed for at tilpasse din webshop, så den matcher både kundernes og dine behov.

Fordele ved mobil app til webshop

Du kan også med fordel få lavet en app, så kunderne nemt kan tilgå din webshop via smartphone eller tablet. Hvis kunderne bare klikker ind på din webshop fra browseren, og webshoppen ikke tilpasser sig smartphone (responsive design), så er det svært for kunden at navigere rundt og se, hvad du har på hylderne i din webshop. Hvis du derimod har en mobil app, som de kan downloade og anvende, når de shopper fra mobilen, så bliver det meget mere brugervenligt for dem at navigere rundt, og de kan bestille varer i appen. Du sender samtidig et signal om, at din webshop er topmoderne og teknologisk helt med fremme i skoene.

Vil du gerne havde designet din hjemmeside fra bunden af eller få udviklet en app, så kan du starte med at hente inspiration andre steder. Hvis du vil se et godt eksempel på en mobil app, så tjek Maria Casino mobil, der virkelig har gjort sig umage for at imødekomme kundernes behov for brugervenligt design med nem navigation, hvor de let kan danne sig et overblik over hjemmesiden, og hvor der er en række tilhørende funktioner, som de kan anvende. Dermed har de også hele tiden styr på, hvilke spil de spiller, deres gevinster og ind- og udbetalinger.

Stort marked for nethandel

Er du nervøs for, om der er et marked for din webshop? Det skal du ikke være. Danskerne handler i stigende grad på nettet, og der er en række fordele ved det. Det er nemt at google sig frem til webbutikker online, som forhandler de varer, man efterspørger. Det er både kendte virksomheder og supermarkeder, som tilbyder webshop-løsninger til travle moderne mennesker, som gerne hurtigt og fleksibelt vil kunne bestille varer døgnet rundt, men er også små specialbutikker, eller det er kreative folk, som f.eks. sælger kunsthåndværk online. Mangfoldighed er godt, og man må sige, at der er meget at vælge imellem, når man først kommer i gang med at søge online, hvad enten man går efter kendte mærkevarer, kvalitetsdesign eller billigere alternativer.

Billigere varer

For det andet er varerne ofte billigere i en webshop end i en fysisk butik, fordi der ikke er de samme driftsomkostninger, og det vil sige, at vi kan købe på tilbud eller med rabat. Et godt tilbud er noget, vi danskere er glade for, og mange af os slår til, når muligheden byder sig. Så selvom der måske kun er et par dage til, at man skal til barnedåb eller bryllup, så kan man lynhurtigt finde en gave på nettet, bestille den og få den leveret – som regel billigere end i en fysisk butik.

Gratis og hurtig levering

For det tredje er leveringen nem og i mange tilfælde gratis, hvis man handler for over et bestemt beløb. Dertil kommer, at man i de fleste webshops får en kundeservice som er på samme niveau, som hvis man handlede i en fysisk butik. Og så kan man handle døgnet rundt og er ikke begrænset af nogle bestemte åbningstider.